Články

Zaži tento rok z úplne inej perspektívy a trénuj celoročne spolu s nami. S radosťou Ti predstavujeme náš "Tréningový program Biela stopa", na Slovensku unikátnu celoročnú tréningovú prípravu pre bežných ľudí bez rozdielu veku, ktorá je pestrá, hravá, kvalitná a cielená len pre Teba.

Slavo Božoň je jedným z našich klientov. Nemal žiadnu športovú históriu, jedine rekreačnú. Vo veku 50 rokov sa rozhodol, že chce začať zdravšie žiť a splniť si svoje sny.

Ovládate už beh na lyžiach už ako "hobbík" (v preklade hobby bežec/bežkyňa), chodievate na bežky celkom pravidelne, no radi by ste sa posunuli vpred a užili si to pri menšej námahe? Práve pre vás ponúkame nadstavbový Kurz behu na lyžiach pre pokročilých - Level 2.

Bežky už dávno nie sú tým známym synonymom trápenia a už dávno neslúžia len na turistický presun z bodu A do bodu B, ako tomu bývalo kedysi. Jeden z najzdravších športov vôbec, ktorý rozvíja celé telo a to všetko na čerstvom vzduchu v prírode mimo ruch miest, zažíva v súčasnosti svoj veľký návrat a reštart. Je vhodný pre všetky vekové...

Beh na lyžiach patrí medzi najzdravšie športy na svete a je aj skvelým tréningom dopĺňajúcim akékoľvek iné športy. Zapája do pohybu celé telo, je bezpečný pre kĺby a spája fyzický pohyb na čerstvom vzduchu a duševný relax v zasneženej prírode.